Pamela Anderson: Asanž je veoma važna osoba

Pamela Anderson otkrila je zašto nastavlja da posećuje Džulijana Asanža uprkos glasinama da se s njim zabavlja.

Život

Izvor: Daily Mail

Utorak, 14.02.2017.

14:42

Pamela Anderson: Asanž je veoma važna osoba
Foto: Gettyimages

Glumica koja se proslavila ulogom u seriji “Čuvari plaže” posetila je osnivača Vikiliksa u Ambasadi Ekvadora u Londonu najmanje šest puta za poslednjih pet meseci.

Asanž u Ambasadi Ekvadora živi od juna 2012. godine da bi izbegao izručenje Sjedinjenim Američkim Državama. Njega traži i Švedska zbog ispitivanja o navodnom silovanju.

Gostujući u emisiji “Luz vimin” na ITV Pamela je rekla da je Asanž veoma važna osoba.

“Mislim da je on veoma važna osoba i da će se tek istorijskim osvrtom unazad shvatiti njegov značaj. Takođe mislim da je Vikiliks vrlo herojski i važan i da je to sve istina”, kaže ona. “Ako želite da saznate nešto iz prve ruke, idite na Vikiliks i tako ćete znati šta se zaista dešava. Mislim da je to jako važno u ovim političkim okolnostima”, nastavlja Andersonova.

Ona je prošle nedelje viđena kako Asanžu donosi veganski čizburger, dok ga je prvi put posetila u septembru 2014. godine da bi pokušala da ga ubedi da podrži njenu fondaciju za podršku ženama, žrtvama seksualnog zlostavljanja.

Takođe je viđena u poseti Asanžu 21. januara, nešto više od mesec dana od prethodne posete. Svom navodnom dečku donosila je večeru i nekoliko nedelja uoči božićnih praznika. Tada je viđena kako ulazi u Ambasadu Ekvadora s torbama punim namirnica, a hranu mu je donosila i u oktobru i novembru.

Glasine su čak postale toliko bizarne da se u jednom trenutku čulo da Pamela truje Asanža, navodi “Deili meil”.

Iako na prvi pogled deluje da glumica i poznati haker nemaju mnogo zajedničkog, povezuju ih simpatije prema Rusiji. Andersonova je čak izjavila da bi želela da postane državljanka Rusije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: