- Vesti -

Da li je ovo tajna Putinova porodica?

Nekadašnja gimnastičarka iz Rusije za koju se dugo šuškalo da je tajna supruga Vladimira Putina, pojavila se prvi put u javnosti sa dvojicom dečaka čiji identitet nije poznat.

Daily Mail
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Alina Kabajeva (33) koja se još od 2008. povezuje sa ruskim predsednikom, dovela je dečake u ledenu dvoranu Megasport arene u Moskvi.

Jedan od očevidaca tvrdi da je nekadašnja olimpijka nosila burmu koju je pokušala da sakrije od kamera.

Putin (63) još od objave da se razvodi od žene Ljudmile 2013. nije želeo da govori o privatnom životu.

Kabajeva, ritmička gimnastičarka, javno je opovrgla sve tvrdnje da je u vezi sa predsednikom, ali glasine ne prestaju.

Njeno pojavljivanje u Megasportu sada je podstaklo nagađanja da su dečaci koje je vodila sa sobom Putinovi sinovi i da je verena za Putina, ali tabloidi tvrde da su okončali vezu.

Ništa od svega toga nije potvrđeno.

Vesti

Otvorena sedma Noć istraživača u Srbiji

U Francuskom institutu u Beogradu svečano je danas otvorena sedma Noć istraživača u Srbiji, a šef Delegacije EU Majkl Davenport rekao je da je to prilika da se najšira publika, pre svega mladi, upoznaju sa naučnim radovima.

Vesti petak 30.09. 17:30 Komentara: 0

Jovan - vukovac bez knjiga koji je mislio da more ne postoji

Jovan Stević je dečak od 16 godina, ima koeficijent inteligencije koji ga svrstava među one sa potencijalom genija, prvo je naučio da broji, a tek onda da govori, ume napamet da izvadi koren iz brojeva kao što su 616.225 ili 1.000.000.001, igrama sa brojevima je "maskirao" glad, selio se 21 put, bio je izopšten iz društva i živi u Srbiji.

Vesti petak 30.09. 12:46 Komentara: 69
strana 1 od 165 idi na stranu