Enrike Iglesijas: Zdravo, Beograde!

Pop muzičar Enrike Iglesijas, koji će održati koncert u Kombank areni 10. maja, poslao je pozdrav svojim obožavaocima u Srbiji.

Život

Izvor: B92

Utorak, 12.04.2016.

14:30

Enrike Iglesijas: Zdravo, Beograde!

"Zdravo, Beograde, ovde Enrike Iglesijas. Vidimo se 10. maja na veoma posebnom koncertu. Vidimo se tamo!", poručio je Iglesijas u video-snimku. Multitalentovani i višestruko nagrađeni umetnik Enrike Iglesijas ostvario je zavidne uspehe u svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri. Upisan je u Ginisovu knjigu rekorda s čak dva priznanja za "najdužu poziciju broj jedan" za pesmu "Bailando", kao i za "najviše hitova na prvom mestu" na "hot latino" listama pesama.

Jedan je od najistaknutijih latino pop umetnika svih vremena s prodatih preko 137 miliona albuma širom sveta i tri latino Gremi priznanja. Njegovi hitovi su više od 70 puta došli do prvih pozicija raznih lista slušanosti i jedini je muški izvođač na svetu koji je čak 13 puta bio na prvom mestu "Billbord dens" liste. Sarađivao je sa svetskim muzičarima i osvojio najprestižnije muzičke nagrade (Grammy, Billboard, American Music).

Oprobao se i u glumačkim vodama, gde je sa Selmom Hajek, Antoniom Banderasom i Džonijem Depom glumio u filmu Roberta Rodrigeza "Bilo jednom u Meksiku", gostovao je u popularnim serijama "Dva i po muškarca", "Kako sam upoznao vašu majku", a producirao je i "Of Broadway" mjuzikl "Four Guys Named Jose and Una Mujer Named Maria". Ulaznice za koncert Enrikea Iglesijasa u Kombank areni većsu u prodaji po cenama od 2.990 dinara za parter, 3.690, 3.900, 4.590, 4.990, 5.990 dinara za sedenje i 5.990 dinara za fan pit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: