- Vesti -

Psiho-test koji otkriva sve o vama

Zamislite da se nalazite u šumi i pred vama je put. Uzmite olovku i papir i zapišite odgovore na sledeća pitanja. Nemojte mnogo da razmišljate, već zapišite ono što vam zaista prvo padne na pamet.

Izvor: radiosarajevo
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pitanja:

1. Zamislite da idete sa nekim kroz šumu.. Ko bi to mogao biti?

2. Krećući se po šumi ugledali ste, nedaleko od sebe, životinju. Koja je to životinja?

3. Šta se dešava nakon što su se vaši pogledi sreli?

4. Nastavljate da idete kroz šumu. Izlazite na livadu na kojoj ste ugledali kuću iz svojih snova. Kako biste opisali njenu veličinu?

5. Da li je kuća vaših snova ograđena?

6. Ulazite u kuću. Idete u trpezariju da pogledate trpezarijski sto. Opišite šta vidite na njemu i oko njega.

7. Napuštate kuću kroz zadnja vrata i vidite pehar na travi. Od kog materijala je napravljen?

8. Šta biste uradili sa peharom?

9. Dolazite do kraja dvorišta i odatle vidite reku. Kolika je reka?

10. Morate da pređete reku. Kako ćete je preći?

Odgovori:

1. Čovek koji ide pored vas – najvažnija osoba u vašem životu.

2. Veličina zamišljene životinje – to je, zapravo, veličina vaših problema unutar vaše podsvesti. Što je veća životinja, to vam je teži život.

3. To, kako reagujete na neočekivani susret u šumi – pokazuje najbolji način za rešenje vaših postojećih problema (agresivan, pasivan ili bekstvo).

4. Veličina kuće koju ste ugledali – to je veličina vaših ambicija. Ako je ta kuća prevelika – moguće je da imate prevelika očekivanja od života.

5. Ako ograda ne postoji – vi ste otvoren i slobodan čovek. Ako kuća ima ogradu – znači vi cenite lični prostor, i to isto očekujete i od drugih. Odnosno, nikad nećete ući u lični prostor drugih bez dozvole.

6. Ako u trpezariji niste ugledali ljude, cveće ili hranu na stolu, onda postoji velika verovatnoća da ste duboko nesrećni. Što je više stvari tu, to ste srećniji.

7. Čvrstina i dugovečnost materijala od kog je napravljen pehar pokazuje koliko vam je jaka veza sa osobom koja sa vama šeta kroz šumu.

8. Ono što vi uradite sa tim peharom u svojim mislima karakteriše vaš odnos sa čovekom iz pitanja broj 1.

9. Veličina reke – to je veličina vašeg seksualnog apetita.

10. Što "mokrije" odaberete da pređete reku, to je veći značaj seksa u vašem životu.

Bitno: Ovaj test možete raditi iznova, svakih nekoliko dana. Verovatno će se neki odgovori razlikovati od prethodnih. Stvar je u tome da ovaj test odražava psihološke karakteristike vaše ličnosti, psiho-emotivno stanje u datom trenutku.

Vesti

Neke manje poznate činjenice o Drugom svetskom ratu

O Drugom svetskom ratu svi smo učili u školama, gledali filmove, emisije, čitali knjige i svi manje više dosta toga znamo. Ipak, o ovom velikom sukobu postoje neke manje poznate i zanimljive činjenice (ako reč “zanimljivo” uopšte možemo pomenuti u kontekstu rata), za koje je ne zna preveliki broj ljudi.

Vesti četvrtak 31.03. 19:18 Komentara: 69

Pronašao 1.500 evra u sobi, pa napao osoblje hotela

Verovatno većina nas kada bi pronašla novac ispod jastuka u svojoj sobi a pogotovo u hotelskoj bila bi presrećna. Ali Kinez Lu Gang je sušta suprotnost - bio je besan kada je ispod svog jastuka u hotelskoj sobi pronašao 10.000 jena (oko 1,6 hiljada evra).

Vesti četvrtak 31.03. 17:50 Komentara: 10

Sutra je Svetski dan šale

U svetu se sutra, 1. aprila, obeležava Dan šale kada ljudi prave bezopasne smicalice i objavljuju lažne novosti kojima druge dovode u smešan položaj.

Vesti četvrtak 31.03. 15:13 Komentara: 14
strana 1 od 174 idi na stranu