- Vesti -

Misteriozno otkriće u američkoj vojnoj bazi

Američka vojna baza Oblast 51 već pola veka intrigira javnost, a jedan "lovac na NLO" tvrdi kako je upravo tamo pronašao ono što još niko nije.

Izvor: Dnevnik
Podeli
Foto: screenshot/getty
Foto: screenshot/getty

Potraga za vanzemaljskim oblicima života ne gubi na popularnosti, ali dok neki „lovci“ do detalja analiziraju NASA fotografije okolnih planeta i satelita, jedan „lovac“ je siguran kako je dokaz za njihovo postojanje našao na Zemlji, tačnije u američkoj saveznoj državi Nevada, odnosno, u čuvenoj vojnoj bazi Oblast 51.

Skot Vorning tvrdi kako je zahvaljujući Guglovim mapama i opciji „putovanja kroz vreme“ na toj aplikaciji u jednom hangaru Oblasti 51 pronašao objekat koji neodoljivo podseća na, ni manje ni više, nego na kultni Milenijum falkon, svemirski brod iz „Ratova zvezda“.

Vorning je dotični dokaz pronašao još 2010. i od tada je upozoravao da će Gugl uskoro videti da ima dokaze i da će izbrisati sporne slike. Tada je dao i tačne kooordinate, ali nakon nekog vremena, na tim koordinatama se više ništa nije moglo videti. Ipak, Vorning je nedavno rešio da pomogne svim radoznalim „NLO lovcima“ tako što je na svom kanalu na Jutjubu okačio video u kome objašnjava tačno šta je i gde video.

„NLO je smešten u hangaru“, rekao je potkrepljujući svoje otkriće tvrdnjama Boba Lazara, bivšeg vladinog naučnika i inženjera koji je u nekoliko navrata govorio i NLO upravo na tom mestu.

„Jasno se vidi okrugli objekat pod krovom hangara. Izgleda kao da su tamo parkirali brod Milenijum falkon“, rekao je Vorning.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 174 idi na stranu