Šta otkriva boja očiju?

Oblik i veličina očiju mogu mnogo da otkriju o čoveku, a jedan od faktora je i njihova boja.

Život

Izvor: Novosti

Ponedeljak, 29.02.2016.

20:32

Šta otkriva boja očiju?
Foto: Thinkstock

Za oči kažu da su ogledalo duše, pa se slobodno zagledajte u njih ukoliko želite da "doprete" do neke osobe. Oblik i veličina mogu mnogo da otkriju o čoveku, a jedan od faktora je i boja. Šta ona govori o ljudima?

* Smeđa
Ako imate ovakve oči, za vas važi da ste borac spreman na sve izazove. Emotivni ste, ljubazni, prijatni i komunikativni. S druge strane, umete da budete temperamentni, pa i impulsivni, zbog čega znate burno da reagujete kada ste ljutiti ili kada vas neko ozlojedi.

* Zelena
Ukoliko su vaše oči ove boje, vi ste energični, avanturističkog i veoma kreativnog duha. Dobri ste govornici, inteligentni i osvetoljubivi. U ljubavi ste vatreni, magnetski privlačni za suprotan pol i omiljeni u društvu.

* Plava
Za plavooke kažu da su mladalačkog duha, privlačni, duhoviti, spontani i nežni. Ideal im je srećna porodica, a u ljubavi se daju maksimalno i isto traže od partnera. Imaju izraženu moć zapažanja.

* Tamnokestenjasta
Ovo je boja tajanstvenih ljudi, koji se teško otvaraju i druge privlače upravo zbog svog misterioznog pogleda. Vole da se takmiče, borbeni su, snažni. Sjajni su prijatelji i na njih uvek možete da se oslonite. Mana im je svađalačka priroda.

izvor: novosti

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: