CIA: Zavirite u naš "Dosije X"

Konačno je stigao dan koji su svi ljubitelji NLO-a i oni koji veruju „da je istina tamo negde” željno iščekivali. CIA je objavila stotine dokumenata o letećim tanjirima.

Život

Izvor: RT.com

Sreda, 27.01.2016.

16:36

CIA: Zavirite u naš
Foto: cia.gov

Iz ove agencije su sa dozom humora istakli da bi Foks Molder sigurno voleo da iskoristi ta dokumenta radi dokazivanja postojanja vanzemaljaca (aludirajući na lik glumca iz popularne serije “Dosije X”).

“Odlučili smo da objavimo informacije koje će i skepticima i pravim vernicima biti zanimljive.”

Sva dokumenta datiraju iz perioda između četrdesetih i pedesetih godina i uključuju informacije iz Istočne Nemačke (1952) ,gde su agenti istraživali priču o “ogromnom letećem tanjiru” koji je imao prečnik oko 15 metara.

U drugom dokumentu, koji će razveseliti ljubitelje natprirodnih sila i vanzemaljaca, ističe se da su slični “leteći tanjiri” viđeni u Španiji i severnoj Africi.

CIA je čak objavila i nekoliko slika navodnih vanzemaljskih objekata, uključujući NLO i delove tela vanzemaljca.

Iznenađujuće je to što se objavljivanje ovih dokumenata podudara sa premijernim emitovanjem popularne serije “Dosije X”.

U jednom od fajlova se i savetuje kako da napravite što bolje fotografije NLO-a.

“Napravite što više fotografija neidentifikovanog letećeg objekta, a ukoliko je to moguće, neka se na slici vidi i predeo zemlje, a ne samo objekat”, poručili su iz agencije.
Foto: foia.cia.gov
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: