Zašto se Leonardo Dikaprio još nije oženio?

Ako postoje teme koje Leonardo Dikaprio izbegava, to su brak i zasnivanje porodice.

Život

Izvor: News.com.au

Četvrtak, 14.01.2016.

11:23

Zašto se Leonardo Dikaprio još nije oženio?
Foto: Tanjug / Evan Agostini/Invision/AP

Ovaj 41-godišnjak jedan je od najčuvenijih neženja Holivuda, a svoju titulu ponovo je potvrdio raskinuvši sa manekenkom Keli Rorbah, s kojom je bio u vezi od juna.

Ona nije jedina lepotica s naslovnica magazina s kojima je čuveni glumac bio u vezi: među njegovim bivšim su i Žizel Bindšen i Bar Rafaeli, a novi raskid ponovo je otvorio pitanje da li će se Dikaprio ikada “skrasiti”.

“Da li mislite da želim da podižem decu u svetu kao što je ovaj?”, pitao je novinara magazina "Roling stoun" koji ga je nedavno ispitivao o ličnim planovima. “Ako se desi, desi se. Ne želim da govorim o detaljima, jer znam da ćete me kasnije pogrešno citirati... Sigurno će neko pogrešno shvatiti moju izjavu o tome kako se osećam.”

On je, kako kaže, spreman da se fokusira isključivo na filmske uloge i borbu za zaštitu prirodne sredine. Dikaprio trenutno snima i dokumentarac na tu temu u kom političare suočava sa najvažnijim pitanjima vezanim za klimatske promene.

“Ponašamo se licemerno i ne prođe ni nekoliko sati da ne pomislim na to”, rekao je on. “Pitanje je samo da li smo zakasnili”..

Njegova strast prema prirodi jedan je od razloga zbog kojih je prihvatio ulogu čoveka koji se bori sa divljinom u filmu “The Revenant”, koja mu je donela i Zlatni globus za najbolju mušku ulogu.

“Vidite svu krhkost prirode i koliko se lako transformiše posle rasta temperature od samo nekoliko stepeni”, rekao je on. “To je zastrašujuće i o tome govore ljudi širom sveta. Stanje se pogoršava.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: