- Vesti -

Vodič za biranje idealne kuhinje

Izbor pravog kuhinjskog bloka je temelj funkcionalnosti i stila vaše kuhinje, ali i investicija koju treba pažljivo planirati. Zato obratite pažnju na sledeće da bi vaša kuhinja postala pravi gastro raj! Emmezeta je tu da vam pomogne i inspiriše vas.

Izvor: PR tekst
Podeli

Kuhinja je jedan od najzahtevnijih prostora i veoma bitan element funkcionalnog i moderno organizovanog doma. Kako se kuhinja bira da traje, pri izboru kuhinjskog bloka treba imati u vidu: materijal od kog je napravljena; dizajn i boju koji ne bi trebalo isključivo da prate trendove već da odgovaraju vašem ukusu i potrebama, kao i da imaju trajniji efekat u vašem enterijeru; dimenzije prostora; funkcionalnost i raspored elemenata prilagođen potrebama osoba koje će najviše vremena provoditi pripremajući ukusna jela.

Ako je vaša kuhinja povezana sa trpezarijom i dnevnom sobom, ova dva segmenta prostora bi trebalo da budu stilski usaglašena i vizuelno deo je jedne celine. U malim stanovima je posebno značajno da kuhinjski blok bude napravljen po meri kako bi prostor bio iskorišćen na pravi način, a da ne deluje prenatrpano. Čak i kada imate kuhinjski prostor veći od prosečnih 4-5 m2, najbolje je kada su elementi prilagođeni vašim potrebama.

Dozvolite sebi da se igrate kombinacijama boja i materijala u vašoj kuhinji. Ali, razmišljajte dugoročno, jer kuhinja se „ne kupuje svaki dan“. Birajte boje koje će vam prijati i inspirisati vas da pripremate gastronomske užitke za vaše najmilije, a pri izboru materijala i ugradnih elemenata najpre uzmite u obzir kvalitet i način održavanja.

Kao što je svaki korisnik kuhinje poseban, tako i kuhinjski blok treba da bude prilagođen različitim potrebama. Kvalitetna, moderno dizajnirana i funkcionalna kuhinja po porudžbini uvek je dobar izbor. Emmezeta je pravo mesto ukoliko tražite kvalitet i stil po dobrim cenama. U Emmezeti na SUPER AKCIJI -20% (od 14.12.2015. do 10.1.2016.) su fantastične kuhinje po porudžbini koje mogu postati baš vaša kuhinja iz snova. Iskoristite priliku i po povoljnim cenama stvorite vaš gastro raj.

strana 1 od 189 idi na stranu