- Vesti -

"NASA krije da je našla vanzemaljce na Mesecu"

Bivša zaposlena američke Nacionalne vazduhoplovne i svemirske administracije tvrdi da su tokom posete Mesecu primećena tri leteća tanjira.

Daily Mail
Podeli

U svom video-svedočenju Dona Hare tvrdi da je svemirska agencija skrivala činjenicu da su njeni astronauti videli letelice koje je u ličnoj prepisci nazivala „Deda Mrazom“.

Hare kaže da su joj mnogi iz NASA rekli da je jedna od Apolo misija imala priliku da vidi tri prizemljena NLO.

Ona ne precizira ni ko su ti ljudi koji su s njom podelili tu informaciju, niti kada se susret odigrao.

“Ušla sam u zonu ograničenog pristupa ,gde se nalazila foto-laboratorija, baš u trenutku kad su razvijali film sa fotografijama napravljenim na Mesecu i nekim satelitskim fotografijama”, priseća se Hare.

“Jedan čovek skrenuo mi je pažnju na jedan deo mozaika. Mislim da su to bile satelitske slike, ali nisam sigurna. Videla sam okruglu senku koja pada na drveće na slici. Znala sam da misli da je to NLO, ali da ne sme to da mi kaže”, objašnjava ona.

Ne samo da Hare optužuje NASA za skrivanje podataka od javnosti, nego i za izmenu i skrivanje više hiljada fotografija.

Ona stoji iza toga da agencija briše sve anomalije s fotografija, pre nego što ih prikaže javnosti. Inače, ona je u NASA radila kao ilustrator i tehničar za foto-slajdove i primila je mnogo nagrada za svoj rad.

“Bila sam zaprepašćena kad sam shvatila da imaju poseban protokol za brisanje NLO sa fotografija”, kaže Hare.

Ona tvrdi da je kodno ime za neidentifikovan leteće objekte koje su astronauti videli na Mesecu bilo “Deda Mraz” i da je agencija pretila onima koji progovore o tome šta se radi sa fotografijama da će izgubiti penziju.

“Meni nisu pretili, ali sam dobila poruku da ne treba o tome da govorim”, kaže ona. “Ali ja sam već govorila o tome toliko mnogo da im verovatno više nije ni važno.”
NASA nije reagovala na ove optužbe.

Hare nije jedina koja tvrdi da NASA skriva postojanje vanzemaljaca.

Mlađi vodnik Karl Vulf, koji je radio za direktora obaveštajne službe u sedištu Komande taktičkog vazduhoplovstva, tvrdi da je video manipulisanje fotografijama kako bi se izbrisale anomalije na Mesečevoj površini.

Vulf kaže da je imao priliku da vidi i prave fotografije iz kojih su isečeni delovi površine Meseca i da mu je jedan zaposleni rekao da je tamo pronađena baza koju su napravili vanzemaljci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 189 idi na stranu