Vesti -

Treba vam nova spavaća soba? Mislite na regeneraciju tela i duha!

Spavaću sobu i sve detalje koji je čine baš tvojim kutkom za odmor treba pažljivo izabrati tako da ispune sve uslove neophodne za udoban i miran san. A to je moguće učiniti i uz velike uštede…

Izvor: PR tekst
Podeli

Spavanje je neophodan proces za regeneraciju tela i duha, kome se treba apsolutno prepustiti. Da bi san bio zdrav i miran, veoma bitan faktor je spavaća soba osmišljena da dizajnom i udobnošću opušta. Zato pri izboru nameštaja treba voditi računa o udobnosti kreveta, rasporedu ormara i noćnih ormarića, ali i estetici koja treba pre svega da prija onima koji će u toj spavaćoj sobi provoditi vreme.

Tople boje drveta, kvalitetna posteljina, mekani tepisi, pravilno raspoređeno osvetljenje, televizor i ostala tehnika pozicionirani na ispravnoj udaljenosti od kreveta i ostalih komada nameštaja – nekoliko je najbitnijih uslova da uspavljivanje i spavanje budu kvalitetni, a buđenje lagano.

Uživanje u kvalitetnoj spavaćoj sobi nemačke proizvodnje, dizajniranoj u skladu sa aktuelnim trendovima, moguće je i po povoljnim cenama. Na fotografiji je Spavaća soba Borba iz ponude Emmezeta centra (Partizanske avijacije 2a, Bežanijska kosa, Beograd) koja ispunjava uslove svih koji cene dizajn i vrhunsku izradu.

Za kvalitet i udobnost modernog življenja, pored spavaće sobe, neophodno je kreativno opremiti i ostale prostorije doma nameštajem i dekorativnim detaljima. Takođe, tehnika je tu da pojednostavi življenje, pa i nju treba birati s dosta pažnje. Sada je sve to moguće učiniti u okvirima kućnog budžeta i na jednom mestu. Zato, prelistajte NOVI EMMEZETA KATALOG i otkrijte koji artikli su na velikim popustima, a potrebni su da vaš kutak sreće bude potpun. Katalog važi od 12. do 25. oktobra 2015. ili do isteka zaliha artikala koji su deo akcijske ponude.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 197 idi na stranu