- Vesti -

Ronilac snimio neverovatnu borbu između ribe i zmije (FOTO)

Podvodni ribolovac iz Australije snimio je čudnu i zastrašujuću borbu između jedne od najotrovnijih riba na svetu i smrtonosne zmije.

BBC
Podeli

Foto: ~Sage~/ Flickr.com

Rik Trip primetio je u vodama u blizini Darvina da morska zmija napada ribu (deluje da je reč o kamenjarki), a fotografije njihovog sukoba koje je napravio, ubrzo su se proširile internetom.

Govoreći za BBC Trip je rekao da je ronio oko olupine u luci, kada je primetio ovaj nesvakidašnji prizor.

Zanimljivo je što je ovaj čovek odlučio da se umeša, i izvukao ih je iz vode.

“Jesam blesav, ali ne i lud. Znam da je to što sam uradio opasno. Ipak, znao sam da me neće ujesti. Pustio sam ih oboje, ali je zmija ponovo napala ribu”, ispričao je on.

Ova otrovnica je na kraju izašla kao pobednik, ali je velika verovatnoća da je na posletku i ona uginula od otrovne kamenjarke, čiji otrov može ubiti i odraslog čoveka u roku od dva sata.

Vesti

Radio o kojem se priča - PLAY RADIO

Od ponedeljka, 31. avgusta, “Play”radio premijerno predstavlja voditeljsku ekipu i programski koncept novog medija čija pažljivo birana muzika će vrlo brzo zasluženo osvojiti pažnju širokog auditorijuma, a biće prisutan na sledećim platformama: radio (u Beogradu na 92,5MHz, u Vojvodini na 103,2MHz kao i na još 17 frekvencija širom Srbije), Internetu (www.playradio.rs) i Smartphone aplikacijama (Android i IOS).

Vesti ponedeljak 31.08. 12:10 Komentara: 40
strana 1 od 202 idi na stranu