- Vesti -

Čudesni Japanci: Za samo 7 minuta očiste ceo voz (VIDEO)

Sigurni samo da već znate da Japance odlikuje neverovatna radna disciplina, ali verujte nam na reč da uprkos tome što vam po tom pitanju ne donosimo novosti svejedno vredi videti kako uspevaju da očiste čak 323 takozvanih šinkansen vozova koji svakodnevno napuštaju Tokio.

Izvor: Dnevnik
Podeli

Šinkansen vozovi dnevno prevezu gotovo 400.000 putnika, a između ostalog su čuveni i po tome što mogu da dosegnu brzine od preko 300 kilometara na sat.

Naravno, tačni su do te mere da po njima možete nameštati satove, pa je baš zato novinara Čarlija Džejmsa zaintrigiralo ko ih i kada stigne tako očistiti da izgledaju kao da se može jesti s poda u njima.

Odgovor ga je oduševio do te mere da je rad tih ljudi opisao sedmominutnim čudom, pa pokrenite video i pogledajte sami nešto što se samo komplimentima može opisati.

Vesti

Melanija pokazala užasnuto lice posle susreta sa Putinom

Relacija i priroda odnosa između Amerike i Rusije ne prestaje da bude u žiži javnosti. Ono što je sada postalo vrlo indikativno je izraz lica Melanije Tramp koja je bila u službenoj poseti sa američkim prednikom Donaldom Trampom. Posle rukovanja sa ruskim vladarom ona je u kameru pokazala zaista neobično lice. A teorije zašto je to tako počele su da se nižu...

Vesti četvrtak 19.07. 08:00 Komentara: 69

Šta povezuje cara Dušana Silnog i kralja Milana Obrenovića?

Ako od Terazija krenete ka Bulevaru kralja Aleksandra, put negdašnjeg Carigradskog druma, primetićete da su sa obe strane ulice pozicionirane dve zgrade koje simbolizuju srpski parlamentarizam. Sa desne strane, gledano iz pravca Trga Nikole Pašića, proći ćete pored velikog i lepo uređenog Pionirskog parka na čijem je kraju zgrada Starog dvora, podignuta za vreme Milana Obrenovića, prvog srpskog kralja nakon četri i po veka pod Turcima.

Vesti sreda 18.07. 21:58 Komentara: 59
strana 1 od 3896 idi na stranu