- Vesti -

Čudesni Japanci: Za samo 7 minuta očiste ceo voz (VIDEO)

Sigurni samo da već znate da Japance odlikuje neverovatna radna disciplina, ali verujte nam na reč da uprkos tome što vam po tom pitanju ne donosimo novosti svejedno vredi videti kako uspevaju da očiste čak 323 takozvanih šinkansen vozova koji svakodnevno napuštaju Tokio.

Izvor: Dnevnik
Podeli

Šinkansen vozovi dnevno prevezu gotovo 400.000 putnika, a između ostalog su čuveni i po tome što mogu da dosegnu brzine od preko 300 kilometara na sat.

Naravno, tačni su do te mere da po njima možete nameštati satove, pa je baš zato novinara Čarlija Džejmsa zaintrigiralo ko ih i kada stigne tako očistiti da izgledaju kao da se može jesti s poda u njima.

Odgovor ga je oduševio do te mere da je rad tih ljudi opisao sedmominutnim čudom, pa pokrenite video i pogledajte sami nešto što se samo komplimentima može opisati.

Vesti

Kesić o višedecenijskom paklu jednog od najopasnijih opijata

Bolest zavisnosti godinama je jedan od ključnih problema mladih, ali neki ostaju navučeni čak i u zrelim godinama. Čov(j)ek o kome je reč, već tri decenije živi u paklu najgoreg opijata - vlasti. U pitanju je očigledno fenomen, budući da i pored višedecenijske adikcije danas izgleda bolje nego na svom početku. Pogledajte kako je Zoran Kesić analizirao njegov slučaj.

Vesti sreda 25.04. 18:18 Komentara: 2

Bivši pilot JNA o susretu sa NLO: To sigurno nije bio avion

Čudni leteći objekat na nebu. Svetleća kugla koja se neobično kreće. Mnogo smo puta čuli ovakve priče. Ali kada vam o poteri za NLO svedoči pilot JNA, onda priča dobija potpuno drugačiji ugao jer juriti leteći tanjir u avionu MIG 21 retko je ko imao priliku da pokuša. Kako je izgledala jurnjava za NLO poledajte u prilogu iz Eksploziva.

Vesti sreda 25.04. 11:50 Komentara: 28
strana 1 od 3791 idi na stranu