- Vesti -

Venčao se Elton Džon

Britanski muzičar Elton Džon (67) venčao se danas u Engleskoj sa svojim dugogodišnjim partnerom Dejvidom Fernišom, s kojim je od 2005. u građanskom partnerstvu.

Izvor: Beta
Podeli

Venčanje je održano na privatnoj ceremoniji u britanskoj rezidenciji para u Vindzoru. Na venčanje je pozvano oko 50 prijatelja i članova porodice, a među gostima su Viktorija i Dejvid Bekam i glumica Elizabet Harli.

Od 10. decembra parovi istog pola vezani civilnim partnerstvom u Engleskoj i u Velsu, što je slučaj s tim slavnim parom, mogu da vezu pretvore u brak, skoro devet meseci od stupanja na snagu zakona kojim se legalizuje homoseksualni brak u zemlji.

Par koji boravi na relaciji Velika Britanija, SAD-a i južna Francuska, bio je jedan od prvih u Velikoj Britaniji koji je sklopio građansko partnerstvo, 21. decembra 2005. kada je taj zakon stupio na snagu.

Elton Džon i Dejvid Ferniš odgajaju dvoje dece koje je rodila surogat majka. Elton Džon, je britanski pop muzičar koji je prodao oko 250 miliona albuma tokom svoje 40-ogodišnje karijere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 156 idi na stranu