Lansiran Vice Srbija

U ekskluzivnom intervjuu sa Davorom Pašalićem, VICE Srbija pita ko je surovo pretukao poznatog novinara i zašto.

Život

Izvor: B92

Utorak, 18.11.2014.

18:00

Default images

Onlajn medijska platforma VICE.com pokrenula je danas verziju i na srpskom jeziku.

VICE Srbija će lokalnoj publici doneti najbolje priče, vesti i originalne sadržaje iz celog sveta u oblastima kulture, mode, tehnologije, umetnosti i sporta.

Istovremeno, redakcija u Srbiji kreiraće jedinstveni sadržaj na lokalnom jeziku, sledeći VICE koncept novinarstva zasnovanog na video snimcima, a koje će se obraćati mladoj populaciji u regionu.

Ekskluzivno za Vice Srbija govori novinar FoNeta Davor Pašalić koji ni posle pet meseci ne zna ko ga je brutalno pretukao pred njegovom kućom u Beogradu.

U intervjuu za Vice Pašalić opisuje šta mu se desilo u noći kada je naprasno postao "ustaša" i kada mu je izbijeno četiri zuba, zašto se policija ne oglašava , ko ga je pozvao od tada i pitao za zdravlje, a ko nije.

Vice Srbija takođe donosi svedočenje o nameštenoj fudbalskoj utakmici u Srbiji i preispituje štetne efkete korišćenja psihoaktivnih supstanci koje sadrže u regionu čuvene pečurke “bunike”.

Više o ovome na www.vice.com/rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: