Zašto je Čarli Šin veća faca od Čaka Norisa?

Student informatike Rendi Olson se pozabavio neobičnim zadatkom, on je rešio da prebroji koliko je koji akcioni lik ubio negativaca, naravno u filmu.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 06.11.2014.

19:16

Default images

On je kao izvor koristio sajt Movie Body Counts, a potom odabrao, s obzirom na način ubijanja - da li je junak izvršio ubistvo vatrenim oružjem ili nožem.

"Jedan od najvažnijih kriterijuma koje sam postavio bio je taj da se na filmu vidi koliko je filmski lik ubio zločinaca lično, na primer, nisam uzimao u obzir slučajeve kada bi lik samo bacio bombu i time poubijao ko zna koliko ljudi", objašnjava Olson.

Prema rezultatima njegovog istraživanjam, ispostavilo se da je na prvom mestu Arnold Švarceneger sa 369 ubijenih negativaca, zatim sledi Čou Jun Fat sa 295 ubijenih.

Treće mesto zauzeo je Silvester Stalone sa 267 ubijenih (od toga je Rambo ubio njih 210).

Klint Istvud je ubio čak 207 negativaca, Nikolas Kejdž 204, a Uma Turman 77.

Najveće iznenađenje je da je Čak Noris ubio "samo" 102 negativca, dok je Čarli Šin ubio čak 131 osobu u filmovima u kojima je igrao.

Uprkos očekivanom, više od "svemogućeg" Čaka Norisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: