- Vesti -

Kada kritičarima hrane krišom poturite Mekdonalds

Internet je prepun mitova o hrani iz Mekdonaldsa, i svi znamo da je sveža, organska hrana ne samo zdravija, već je i boljeg ukusa. Međutim, stvari nisu uvek onakve kakvim se čine, piše "Independent".

Independent
Podeli

Par koji stoji iza JuTjub kanala „Life Hunters“ posetio je sajam hrane u Houtenu u Holandiji gde su pitali gastronomske stručnjake da probaju uzorke Mekdonaldsove hrane i ponude svoje mišljenje o ovoj „novoj organskoj alternativi brzoj hrani“.

Naravno, gastronomski stručnjaci nisu znali da degustiraju Mekdonaldsove proizvode.

„Ukusno“, „sveže“, „predivno“ i „čvrsto“ samo su neki od prideva koje su kritičari koristili, a sve to je zabeleženo na videu i postavljeno na JuTjub.

„Hrana je lepa i čvrsta“, izjavio je jedan kritičar, dok je drugi stručnjak dodao: „Ostavlja veoma lepu aromu na jeziku. Da je vino u pitanju, rekao bih da je lepo“.

Od kritičara je potom traženo da uporede ove „delikatese“ sa hranom iz Mekdonaldsa.

Kada je bio upitan da uporedi ove „organske zalogaje“ sa hranom koju nudi džin brze hrane, jedan od kritičara je izjavio da je „hrana definitivno ukusnija od one u Mekdonaldsu, i da se na prvom zalogaju oseća da je hrana znatno čistija“.

„Ukus je mnogo bolji, a činjenica da je u pitanju organska hrana je definitivno dobra stvar. To je jednostavno bolje za vas. Ukus je mnogo bogatiji“, bilo je mišljenje drugog gastronoma.

Autori videa smatraju da ukoliko nekome kažete da je u pitanju organska hrana, ljudi će istog trenutka poverovati da je to slučaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 146 idi na stranu