Robin Vilijams je patio od Parkinsonove bolesti?

Supruga Robina Vilijamsa tvrdi da je glumac patio od Parkinsonove bolesti i da je bio trezan u trenutku kada je izvršio samoubistvo.

Život

Izvor: Beta

Četvrtak, 14.08.2014.

21:24

Default images

"Ostao je priseban i bio je hrabar dok se borio protiv depresije, anksioznosti i od rane faze Parkinsonove bolesti, a to nije bio spreman da podeli s javnošću", navedeno je u saopštenju Suzan Šnajder. Ona je izrazila nadu da će oni kojima je to potrebno "naći snage da potraže neophodnu pomoć", dok se suočavaju sa sličnim problemima.

"Robin je toliko vremena proveo pomažući drugima. Bilo da je zabavljao ljude sa scene ili u filmovima, bilo da je nastupao na televiziji ili zabavljao naše trupe na linijama fronta, Robin je želeo da nas zasmeje i da budemo manje uplašeni", navela je Šnajderova.

Inače, zvanični rezultati obdukcije koji bi trebalo da pokažu da li je glumac bio pod dejstvom alkohola i/ili opijata, još nisu saopšteni. Policija je ranije potvrdila da je Vilijams nađen obešen sa kaišem i da mu je jedan članak na ruci bio prerezan.

Prerezana ruka nije glavni uzrok njegove smrti koja je izazvana "samoubistvom gušenjem izazvanim vešanjem", rekao je poručnik Kit Bojd, šef okruga Marin, na konferenciji za štampu.

Bojd je rekao da nema očiglednih tragova borbe ali da se istraga nastavlja.

Čuvenog glumca i komičara poslednji put je živog videla supruga u nedelju uveče, a pronađen je mrtav u ponedeljak oko podne.

Policija je u ponedeljak pre podne primila poziv da je pronađen onesvešćen muskarac. Hitna pomoć, koja je stigla na mesto događaja, konstatovala je smrt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: