Magazin Džejmija Olivera uskoro i u Srbiji

Magazin čuvenog kuvara Džejmija Olivera uskoro će biti dostupan i svim ljubiteljima kulinarstva u Srbiji.

Život

Izvor: B92

Utorak, 12.08.2014.

17:20

Default images

”Jamie Magazine” je obeležio svoj pedeseti broj. Jedini je časopis koji u svakom izdanju donosi potpuno nove recepte Džejmija Olivera, štampa se na recikliranom papiru i odlično je dizajniran, kaže glavni i odgovrni urednik ”Jamie Magazina” Endi Haris.

Prvi broj ”Jamie Magazinea” kod nas će biti u prodaji od 1. oktobra, izlaziće dvomesečno na 112 strana i koštaće 250 dinara. Štampaće se na recikliranom papiru i u potpunosti će pratiti dizajn i standarde koje je ovaj časopis postavio.

Džejmi Oliver je jedan od najčuvenijih kulinarskih majstora današnjice.

Poznat je širom sveta po svojim gastro-emisijama, knjigama i lancu restorana, a od pre četiri godine izdaje i “Džejmi” magazin koji danas pored britanskog ima i dvanaest licencnih izdanja širom planete.

Izdanja za Srbiju u Hrvatsku, koje Kolor pres grupa pokreće u oktobru, biće prve edicije magazina u ovom delu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: