Holivudske nemoralne ponude koje su ih šokirale

Ovo su samo neke od nemoralnih ponuda koje su doživele neke od najlepših zvezda Holivuda.

Život

Izvor: Tportal

Utorak, 29.04.2014.

08:30

Default images

Ako je suditi prema pisanju svetskih medija, ni slavnima put do uspeha često nije nimalo lak. Tako je gorko iskustvo navodno imala glumica Helen Miren kad joj je reditelj Majkl Winer 1964. rekao da prošeta i okrene se pred njim da je bolje pogleda, kao manekenka na pisti.

“Bila sam užasnuta i besna kao ris”, rekla je. Reditelj je njenu priču porekao i dodao da je njen veliki obožavalac i da joj se divi, ali, tvrdi da je nije terao da paradira pred njim.

Šarliz Teron imala je devetnaest godina i tek je počinjala u svetu filma kad ju je jedan reditelj pozvao na audiciju.

“Čudno je bilo to što je audicija bila u subotu uveče kod njega kući. Čim sam došla do kuće, shvatila sam o čemu je reč i kazala mu da je izabrao pogrešnu devojku”, rekla je jednom prilikom Šarliz.

Gvinet Paltrou je ispričala kako se neugodno završila jedna od njenih prvih audicija.

“Jedna od mojih prvih audicija završila se krajnje neugodno. Bili smo gotovi i reditelj me je pozvao da 'audiciju' nastavimo u njegovoj spavaćoj sobi. Sablaznila sam se i otišla. Shvatam zašto devojke koje nemaju veze u svetu filma misle da moraju da spavaju sa nekim ljigavcem ili inače neće uspeti”, kaže Gvinet.

Glumica sa zavidnom karijerom Suzan Sarnadon takođe je imala problema s nemoralnim ponudama.

“Umesto da proceni moje glumačke veštine, jedan me je reditelj gurnuo u svoju radnu sobu, zatvorio vrata i bacio me na radni sto. Počeo je da balavi po meni i hteo je seks. To je bilo zaista gnusno i nije se završilo zadovoljavajuće ni za mene, a ni za njega”, kaže Suzan.

Neugodne susrete Megan Foks je imala s vodećim ljudima Holivuda kad se već bila proslavila.

“Situacija u kojoj upoznajete nekog starijeg, uspešnog muškarca, zvezdu i radujete se susretu, a na kraju se sve svede na to da vas on maltretira i tretira kao komad mesa jer misli da to može. Onda shvatite koliko je jadan”, rekla je Megan.

Foto: Image courtesy of David Castillo Dominici / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

19 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: