Dubrovčanin traži autorku ljubavne poruke u boci

Jedan Dubrovčanin pronašao je u moru, u uvali Lapad, flašu sa romantičnom ljubavnom porukom koja ga nije ostavila ravnodušnim.

Život

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 31.03.2014.

19:38

Default images

"Ne mogu vam reći koliko me je oraspoložila. Iako je poruka tužna, prelepo je napisana", rekao je za Dubrovački dnevnik neimenovani čovek koji je, kako kaže, i sam, pre desetak godina, dok je zaradjivao ploveći na brodovima, u more ispustio barem 30 boca sa porukama.

U svaku je, kaže, tada stavio svoju adresu i podatke nadajući se da će mu se nekad neko javiti, što se nikad nije dogodilo. Verovatno ga je, piše list, zbog toga ovo otkriće posebno razveselilo.

Nalazač nije želeo da otkrije svoj identitet, ali kaže da bi voleo da zna ko je autorka stihova iz boce.

Pristao je da se u Dubrovačkom dnevniku objavi samo deo poruke u nadi da će se autorka prepoznati i javiti redakciji.

Nepotpisana poruka u boci završava rečima: "Ti nikad nećeš znati koliko te volim i trebam, i da si mome životu smisao, da si ti jedini razlog zbog kojeg se svako jutro budim i zbog kojeg živim. Iako mi nikada nećemo skupa biti, moje će srce zbog tebe i dalje suze liti i svoje osećaje u tišini kriti - voli te tvoja"...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: