Ovaj čovek tvrdi da je preokrenuo proces starenja

Finsko-kanadski milijarder tvrdi da su naučnici pronašli način kako da ga učine mlađim.

Život

Izvor: B92

Petak, 28.02.2014.

16:15

Default images

Modni dizajner Piter Nijgard kaže da prima znatno više tretmana matičnim ćelijama od bilo koje druge osobe i da su naučnici pronašli njegove markere koji pokazuju da je uspeo da preokrene proces starenja i da se sada zapravo podmlađuje.

Ovaj sedamdesetogodišnjak tvrdi da već 4 godine prima terapiju matičnim ćelijama i da ga istraživači sa Univerziteta Majami trenutno proučavaju.

Nijgard živi na Bahamima, gde svesrdno propagira istraživanje matičnih ćelija i želi da otvori kliniku matičnih ćelija vrednu 50 miliona dolara.

On tvrdi da ga matične ćelije ne zanimaju samo kako bi se podmladio.

„Započeo sam interesovanje za matične ćelije ne bih li pronašao lek za moju majku koju sam puno voleo. Zapadna medicina nije bila u stanju da je izleči. Da sam otkrio matične ćelije godinu dana ranije, siguran sam da bi ona i dalje bila živa“, izjavio je.

Nijgard je čak objavio i video na Jutjubu, koji pokazuje kako pleše sa mlađim ženama u klubu i igra odbojku, stvari o kojima mnogi njegovih godina mogu samo da maštaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: