Ovo je sekretarica „najsiromašnijeg“ predsednika na svetu

Hose „Pepe“ Muhika je poznat kao „najsiromašniji“ predsednik na svetu. Odbio je da bude smešten u predsedničkoj palati već živi na svojoj farmi. I taman kada smo pomislili da više ne može da nas iznenadi, na internetu su se pojavile fotografije jedne od njegovih sekretarica.

Život

Izvor: Policymic.com

Petak, 31.01.2014.

19:50

Default images

Sadašnji predsednik Urugvaja Muhika proveo je godine u zatvoru zbog svojih političkih stavova u prošlosti a nakon što se povuče sa predsedničke pozicije planira da usvoji tridesetoro dece koja će živeti na njegovoj farmi. Sa druge strane, internet je otkrio da ekscentrični predsednik ima i prilično zgodnu sekretaricu koja radi za njega.

Upoznajte Fabianu Leis – jednu od predsednikovih sekretarica i uspešnu manekenku.

Leisova radi za predsedništvo već 10 godina i služila je pod vlašću tri predsednika, ali ipak nije odlučila da ostavi karijeru modela po ulasku u javnu službu.

Prošle godine bila našla se na posteru jedog proizvođača utomobila a čak je i naga pozirala za njegov kalendar.

Leisova je izjavila da je kalendar odlično primljen od strane njenih kolega kao i samog predsednika koji ju je zadirkivao zbog toga.

Hose Muhika 90 odsto svoje plate daje u dobrotvorne svrhe. Za sebe zadržava 1.250 dolara. Legalizovao je marihuanu, gej brakove i abortus a u narodu ga zovu "najsiromašnijim predsednikom na svetu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: