Biti samac za Novu godinu i nije loše

Ulazite u novu godinu kao samac? Čestitamo! Skinite taj tužni izraz s lica i pogledajte zašto je biti slobodan za Novu godinu ipak dobro.

Život

Izvor: Izvor: klix.ba

Utorak, 31.12.2013.

14:37

Default images

Biti samac u novogodišnjoj noći je zapravo velika prilika, savetuju na CitySwoon.com. Ako ste bili bez stalnog partnera ili partnerke tokom leta, onda verovatno znate da to ima svojih prednosti. U takvim situacijama imate više vremena za prijatelje. Pre svega biti solo, ne znači biti sam.

"Kada ste single imate više vremena za održavanje bliskih kontakata s prijateljima. Dakle, uživajte u takvom periodu u životu, jer kada nađete partnera to će se promeniti u većini slučajeva", savetuje Luiz O'konor, "provodadžijka" sa CitySwoon.com.

Kada ste sami onda možete sve da uraditi baš onako kako se vama sviđa, bez pitanja svog partnera da li želi i on isto. Osim toga, radujte se eventualnim upoznavanju budućeg partnera baš u novogodišnjoj noći.

Samački život je takođe prilika da neke stvari raščistite sa sami sa sobom, da upoznate sebe i da se okrenete duhovnosti.

Kada je u pitanju sama novogodišnja noć, slobodni ste i možete da flertujete s kim god želite, pa zašto sebi ne priuštiti i takvu jednu noć.

Osim toga, razmislite još jednom, zar vam je stvarno potreban partner da biste bili srečni i imali dobar provod?

Izvor: freedigitalphotos.net/photostock

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: