Zašto su vampiri patrolirali ovim gradom?

Zašto je vampir prešao ulicu? Zato što je želeo da se postara da mala deca mogu da pređu na drugu stranu. Međutim, ovo nije početak vica, u pitanju je policijski narednik koji je obučen u vampira kako bi promovisao bezbednost u saobraćaju za Noć veštica.

Život

Izvor: Huffington Post

Četvrtak, 31.10.2013.

19:20

Default images

Policijska stanica Lejkvud u Koloradu nazvala je ovo „Operacijom Transilvanija“. Policajci su nosili kostime vampira tokom patrola na pešačkim prelazima tokom maglovitog jutra kako bi se postarali da vozači propuštaju pešake i malu decu.

ABC njuz je izvestio da tokom Noći veštica strada dvaput više dece tokom prelaska ulice nego bilo kojim drugim danom.

„Ovog jutra, pripadnici policije sprovodili su Operaciju Transilvanija na brojnim pešačkim prelazima. Vampiri su gledali da li će ih vozači propustiti, a u slučaju da se to nije desilo, gledali su da ih podsete. Vozačima koji nisu propuštali ljude na pešačkom prelazu davana su upozorenja. Operacija je sprovedena kako bi podsetila javnost koliko će za Noć veštica dece koja će prelaziti ulicu u svojim kostimima. Ukoliko vozači nisu uspeli da primete vampira na pešačkom prelazu, kako će tek primetiti malo dete?“, stoji u policijskom saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: