- Vesti -

Zašto su vampiri patrolirali ovim gradom?

Zašto je vampir prešao ulicu? Zato što je želeo da se postara da mala deca mogu da pređu na drugu stranu. Međutim, ovo nije početak vica, u pitanju je policijski narednik koji je obučen u vampira kako bi promovisao bezbednost u saobraćaju za Noć veštica.

Huffington Post
Podeli

Policijska stanica Lejkvud u Koloradu nazvala je ovo „Operacijom Transilvanija“. Policajci su nosili kostime vampira tokom patrola na pešačkim prelazima tokom maglovitog jutra kako bi se postarali da vozači propuštaju pešake i malu decu.

ABC njuz je izvestio da tokom Noći veštica strada dvaput više dece tokom prelaska ulice nego bilo kojim drugim danom.

„Ovog jutra, pripadnici policije sprovodili su Operaciju Transilvanija na brojnim pešačkim prelazima. Vampiri su gledali da li će ih vozači propustiti, a u slučaju da se to nije desilo, gledali su da ih podsete. Vozačima koji nisu propuštali ljude na pešačkom prelazu davana su upozorenja. Operacija je sprovedena kako bi podsetila javnost koliko će za Noć veštica dece koja će prelaziti ulicu u svojim kostimima. Ukoliko vozači nisu uspeli da primete vampira na pešačkom prelazu, kako će tek primetiti malo dete?“, stoji u policijskom saopštenju.

Vesti

Šta će ova sfera raditi na Marsu?

Ovaj mali sferični kontejner možda više liči na odbijeni prototip za nekog robota iz prošlost nego na komad vrhunske tehnologije, ali je zapravo u pitanju sredstvo kojim Evropska svemirska agencija planira da pošalje uzorke sa Marsa na Zemlju.

Vesti četvrtak 31.10. 18:15 Komentara: 3

Prizori Zemlje koji oduzimaju dah (FOTO)

Evropska svemirska agencija možda nikada nije posedovala glamur misija Apolo ili lansiranja svemirskih šatlova, ali je bez velike pompe lansirala neke od najsofisticiranijih satelita za posmatranje Zemlje na svetu.

Vesti četvrtak 31.10. 14:50 Komentara: 15
strana 1 od 159 idi na stranu