- Vesti -

Čega i koga se najviše plaše Rusi?

Svi znamo da se hrabri Gali najviše plaše da im nebo ne padne na glavu. Što s Srba tiče - promaja je oduvek bila najveći neprijatelj našeg naroda. Kakva je situacija sa Rusima i čega se oni najviše plaše?

Podeli

Prema podacima do kojih je došao tokom istraživanja "Sveruski centra za proučavanje javnog mnjenja" većina Rusa plaši se doseljavanja pripadnika drugih nacionalnosti.

Rusi strahuju i od ekoloških katastrofa, presušivanja zaliha nafte i gasa i izumiranja stanovništva zbog niskog nataliteta.

Čak 28% anketiranih strahuje od napada vanzemaljaca - taj strah je veći i od bojazni da bi teroristi mogli da izvrše napade u Rusiji. Rusi ne strahuju od spoljašnjih pretnji, niti od revolucija unutar zemlje.

Vesti

Ko na Balkanu najviše troši u kafani?

Na Balkanu decenijama važe određene predrasude kada je reč o odlascima u kafanu i trošenju novca. Srbe i Bosance „bio“ je glas da ne žale novac na provod i izlazak, međutim statistika nam govori sasvim drugu priču.

Vesti subota 31.08. 15:07 Komentara: 117

Papa se fotografisao za Fejsbuk

Papa Franja ponovo se "ogrešio" o ustaljeni protokol i postao jedna od glavnih vesti u stranim medijima pošto se na Fejsbuku pojavila njegova fotografija s tinejdžerima koju je sam snimio.

Vesti subota 31.08. 14:17 Komentara: 12
strana 1 od 148 idi na stranu