- Vesti -

Ima 4 godine i član je Mense

Anala Bivers ima četiri godine i pametnija je od većine ljudi.

Yahoo!
Podeli

Ova devojčica iz Nju Orleansa koja je naučila alfabet kada je imala samo četiri meseca, ima IQ viši od 145. Anala je zato pozvana da se priključi Mensi, društvu ljudi sa visokim IQ koji na standardnom testu inteligencije daju 98 odsto ili više tačnih odgovora.

Devojčica je dala 99 odsto.

Ona voli geografiju, zna gde se nalazi svaka od američkih država i imena njihovih prestonica. Čak nosi mapu Amerike svuda gde ide.

Njena majka Sabrina kaže da Anala stalno ispravlja članove porodice u govoru.

Ipak, ona nije najmlađi član Mense. U junu je Adam Kirbi, dvogodišnjak iz Londona postao najmlađi dečak koji se ikada pridružio tom društvu.

Vesti

Kad Denzel Vošington obeća....

Arnold Švarceneger je jedan od glumaca koji su, između ostalog, postali prepoznatljivi zahvaljujući rečenici "Vratiću se" koju je izgovorio u "Terminatoru", ali još neki glumci imaju svoj "zaštitni znak".

Vesti sreda 31.07. 13:25 Komentara: 14

Tužio Izrael zbog razapinjanja Isusa

Jedan advokat iz Kenije podneo je tužbu Međunarodnom sudu pravde (MSP) u Hagu, u kojoj je naveo da je suđenje i razapinjanje na krst Isusa Hrista bilo nezakonito i da se država Izrael, između ostalih, mora smatrati odgovornom, prenosi izraelska štampa navode kenijskih medija.

Vesti sreda 31.07. 12:04 Komentara: 43
strana 1 od 141 idi na stranu