Kad Denzel Vošington obeća....

Arnold Švarceneger je jedan od glumaca koji su, između ostalog, postali prepoznatljivi zahvaljujući rečenici "Vratiću se" koju je izgovorio u "Terminatoru", ali još neki glumci imaju svoj "zaštitni znak".

Život

Izvor: Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 31.07.2013.

13:25

Default images

Ljubitelji popularnog holivudskog glumca Denzela Vošingtona verovatno nisu znali da i on ima sličan stil u kome izgovara važne poruke i u svakom filmu nešto "garantuje".

Sada kada i to znaju, njegovi obožavaoci mogu na miru da u svakom filmu u kojem je nešto "garantovao", provere da li je obećanje i ispunio.

U međuvremenu popularni glumac će se vratiti na Brodvej, ali neće pevati.

On je uoči premijere filma "2 Guns" rekao da će se pojaviti u obnovljenoj predstavi "A Raisin in the Sun".

"Počećemo sa predstavama u martu, a ovime pokušavam da držim korak sa mojom ženom. Ona mnogo više radi u pozorištu od mene", rekao je glumac, dodajući da ne zna da peva, za razliku od svoje supruge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: