Ovako će izgledati novi Supermen

Američka izdavačka kuća Di Si Entertejment tokom juna će na različite načine proslaviti 75. rođendan svog strip junaka Supermena. Kao prvi rođendanski poklon, Supermen je dobio novi logo.

Život

Izvor: B92

Petak, 31.05.2013.

11:29

Default images

U osnovi tog loga je Supremenova silueta u plavoj boji, dok je u beloj boji ispisano 75 godina. Supermen je, naravno, iako bez kontura lica, prepoznatljiv po ogrtaču, ali i po nezaobilzanom znaku na grudima, koji je ovoga puta plavo-beli.

Ovaj novi logo prvi put će se pojaviti na koricama stripa "Superman Unchanged" koji izlazi 12. juna.

Direktor filmske kompanije Vorner Braders, koja je vlasnik Di Si Entertejmenta, rekao je da će proslava Supermenovog 75. rođendana aktivno početi u junu, ali će trajati tokom cele godine.

Supermen se prvi put pojavio u junu 1938, na koricama prvog broja serije stripova "Action Comics".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: