- Vesti -

Šer preživela srčani udar

Poznata pevačica i glumica Šer, koja ima 66 godina, pretrpela je blaži srčani udar. Kako kažu njeni prijatelji uzrok su mnoge stvari - ima probleme sa snimanjem albuma, njen sin Ilajdža se bori sa drogom, a ćerka Čez sa promenom pola.

Izvor: rts.rs
Podeli

Pevačka i glumačka zvezda Šer, pretrpela je blaži srčani udar, zbog teškog emotivnog stanja. Njeni prijatelji su veoma uplašeni i brinu da li će se oporaviti.

Prema njihovim rečima, 66-godišnja Šer je u teškom emotivnom stanju zbog popriličnog broja briga.

Duže vreme odlaže objavljivanje novog albuma, a tu su i ozbiljni privatni problemi. Njen sin Ilajdža Blu vodi tešku bitku sa zavisnošću, a drugi sin, Čez, rođen je kao žensko i nedavno je promenio pol, od čega se teško oporavlja.

Šer je uvek bila veoma hrabra i nije imala ozbiljnije zdravstvene probleme. Sve je počelo pre nekoliko dana, kada je osetila nepodnošljiv bol u grudima.

Pošto nije htela da ide kod lekara, sin je angažovao medicinsku sestru da bude pored nje. Međutim, pevačici je pozlilo, zbog čega je hitno prevezena u bolnicu, gde je konstatovano da je imala blaži srčani udar.

Vesti

Svetla budućnost putovanja u svemir

Evropska svemirska agencija (ESA) i Nemački svemirski centar (DLR) imaju velike planove za narednu godinu. Iz svemira naučnici mogu da saznaju mnogo toga o Zemlji, zato se istraživanja moraju nastaviti.

Vesti nedelja 31.03. 22:43 Komentara: 1

Arktik će se uskoro zazeleneti

Arktički polarni krug najverovatnije će, tokom sledećih nekoliko decenija, naglo ozeleneti, dok će se ledene ploče na Antarktiku širiti, kao posledica globalnog zagrevanja, pokazale su dve odvojene naučne studije.

Vesti nedelja 31.03. 21:47 Komentara: 47

Današnji statusni simboli su...

iPad, kabriolet, televizor dijagonale 50 inča i čistačica nalaze se među modernim statusnim simbolima većine ljudi. Istraživači su otkrili eklektičan miks stvari koje su za 2.000 ispitanika predstavljale statusne simbole današnjice.

Vesti nedelja 31.03. 19:02 Komentara: 66

Dobro delo koje se širi svetom

Možda ne zvuči primamljivo kao „kapućino“, „espreso“ ili „late“, ali novi napitak pod nazivom „uslovna kafa“ može potpuno promeniti način na kojim posmatrate ritual ispijanja toplog napitka.

Vesti nedelja 31.03. 14:09 Komentara: 56

Uskrs - običaji i zanimljivosti

Svake godine Uskrs je prilika da se porodica okupi za prazničnim stolom, načešće tradicionalno za najbogatijim uskršnjim doručkom. Bojenje jaja i „dolazak“ uskršnjeg zeca „ostaci“ su nekih davnih verovanja, a ako ste kojim slučajem zaboravili šta simbolišu, sada je pravo vreme da se prisetite.

Vesti nedelja 31.03. 13:35 Komentara: 11
strana 1 od 128 idi na stranu