Šer preživela srčani udar

Poznata pevačica i glumica Šer, koja ima 66 godina, pretrpela je blaži srčani udar. Kako kažu njeni prijatelji uzrok su mnoge stvari - ima probleme sa snimanjem albuma, njen sin Ilajdža se bori sa drogom, a ćerka Čez sa promenom pola.

Život

Izvor: Izvor: rts.rs

Nedelja, 31.03.2013.

23:31

Default images

Pevačka i glumačka zvezda Šer, pretrpela je blaži srčani udar, zbog teškog emotivnog stanja. Njeni prijatelji su veoma uplašeni i brinu da li će se oporaviti.

Prema njihovim rečima, 66-godišnja Šer je u teškom emotivnom stanju zbog popriličnog broja briga.

Duže vreme odlaže objavljivanje novog albuma, a tu su i ozbiljni privatni problemi. Njen sin Ilajdža Blu vodi tešku bitku sa zavisnošću, a drugi sin, Čez, rođen je kao žensko i nedavno je promenio pol, od čega se teško oporavlja.

Šer je uvek bila veoma hrabra i nije imala ozbiljnije zdravstvene probleme. Sve je počelo pre nekoliko dana, kada je osetila nepodnošljiv bol u grudima.

Pošto nije htela da ide kod lekara, sin je angažovao medicinsku sestru da bude pored nje. Međutim, pevačici je pozlilo, zbog čega je hitno prevezena u bolnicu, gde je konstatovano da je imala blaži srčani udar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: