Stiven Boldvin ipak neće u zatvor

Holivudska zvezda Stiven Boldvin izbegao je odlazak u zatvor nakon što je priznao da američkim vlastima nekoliko godina nije plaćao porez.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 31.03.2013.

17:20

Default images

Boldvin je priznao da državi Njujork nije platio porez za 2008, 2009. i 2010. godinu, a nagodba o priznanju je Boldvinu omogućila da ukoliko za godinu dana plati iznos od 300.000 dolara bude oslobođen krivice i izbegne odlazak u zatvor.

Ukoliko Boldvin u tom roku ne bude izmirio svoje poreske obaveze moraće da odlsuži petogodišnju zatvorsku kaznu i biće pod nadzorom nakon izlaska iz zatvora. Kompletan dug za za porez, kazne i kamate iznosi oko 400.000 dolara ali je sud zaključio da je poznati glumac već platio 100.000 dolara zaostalog duga.

Boldvin se na sudu branio time da nije nameravao da izbegne porez već da je upao u nevolje zbog toga što je verovao drugim ljudima.

"Nažalost, imao sam jako loše savetnike, advokate i ralčunovođe koji su me dovelli u ovu situaciju, i platiću ceo iznos" rekao je.

Stiven Boldvin je najmlađi od 4 brata iz poznate glumačke porodice (Alek, Vilijam, Danijel), oženjen je i ima dvoje dece, a najpoznatiji je publici po ulogama u filmovima "Poslednje skretanje za Bruklin" i "Rođen 4. jula".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: