“Dosta sa pričama o mom međunožju”

Epizode nove sezone serije “Momci sa Medisona” počeće da se emituju ovog aprila, a sa njima su došli i brojni tračevi i škakljivi novinski natpisi, od kojih je većina vezana za glavnu zvezdu Džona Hema.

Život

Izvor: B92

Subota, 30.03.2013.

20:38

Default images

U najnovijem intervjuu za časopis “Rolling Stone”, Hem je otkrio da mu nimalo ne prijaju šale na račun njegove građe, a naročito ne one na račun njegovog međunožja.

Nedavno su se pojavili tračevi da je Hem bio “ljubazno zamoljen” da obuče prikladniji donji veš jer “njegova impresivna građa ometa pažnju gledalaca i ne uklapa se u šezdesete godine”, kada je i radnja serije smeštena, preneo je “New York Daily News”.

“Većina tih komentara jeste zabavna, ali postoje i oni koji su malo neprikladni”, izjavio je Hem moleći medije ali i publiku da prestanu da pričaju o njegovom međunožju.

Da situacija bude još nepovoljnija po glumca, “BuzzFeed” je napravio listu sa petnaest razloga zbog kojih treba “osloboditi malog Džona”.

“Ti se delovi zovu privatnim zbog razloga”, izjavila je četrdesetdvogodišnja zvezda. “Ali u redu, verovatno je da bolje da me prozivaju zbog toga, a ne zbog suprotnih razloga.”

Premijera prve epizode šeste sezone serije “Momci sa Medisona” zakazana je za 7. april.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: