- Vesti -

Haljine princeze Dajane na aukciji

Deset glamuroznih, večernjih haljina pokojne princeze Dajane biće prodato na licitaciji 19. marta u Londonu.

Izvor: Tanjug
Podeli

Kako prenosi AP, organizatori predviđaju da će najviše interesovanja privući somotska toaleta tamno plave boje koju je bivša supruga princa Čarlsa nosila tokom zvaničnih poseta i na kraljevskim banketima.

Ta haljina je ostala zapamćena i po tome što je Dajana u njoj plesala sa holivudskim glumcem Džonom Travoltom na gala večeri u Beloj kući 1985.

U aukcijskoj kući "Keri Tejlor" očekuju da prodaja svih deset haljina dostigne više od 800.000 funti (1,2 miliona dolara).

Dajanine haljine, skrojene u skladu sa modnim trendovima 1980-ih, sa naglašenim naramenicama i širokim rukavima, pokazatelj su princezinog glamuroznog, džet-set stila života.

Vesti

Traži se bračni par za put na Mars

Američki multimilioner i prvi svemirski turista u svetu Denis Tito otkrio je detalje o prvoj ljudskoj misiji na crvenu planetu, koju njegova fondacija "Inspiration Mars" planira da izvede za manje od pet godina.

Vesti četvrtak 28.02. 20:07 Komentara: 29

Nova kineska svemirska misija

Sledeća kineska svemirska misija poleteće između juna i avgusta i u orbitu u eksperimentalnom brodu poneti tri kosmonauta, javili su danas državni mediji, što će predstavljati najnoviju etapu ambicioznog plana izgradnje stalne svemirske stanice.

Vesti četvrtak 28.02. 13:52 Komentara: 5
strana 1 od 116 idi na stranu