- Vesti -

Diploma srednje škole u 106. godini!

Amerikanka Reba Vilijams će napokon u svojoj 106. godini dobiti srednjošklosku diplomu, piše Hafington post.

Izvor: Huffington Post
Podeli

Ova žena je završila srednju školu u mestu Maunt Vernon u Ohaju, ali joj diploma nije uručena zbog toga što nije želela da pročita poslednju knjigu koji joj je profesor odredio kao domaći zadatak, jer je knjigu već jednom pročitala.

Ovaj neverovatan slučaj je bio podsticaj njenom penzionisanom profesoru da Odboru za obrazovanje predloži da joj se napokon izda diploma o završenoj srednjoj školi, nakon što je ranije ove godine čitao o njoj u novinama.

Slučaj diplome Rebe Vilijams biće zaključen nakon što je Odbor za obrazovanje i rešio da joj posle nekoliko desetina godina uruči diplomu.

Ova stogodišnjakinja je dugo godina radila kao kuvarica, živi sa svojom ćerkom u Kolumbusu i i dalje poseduje oštar um.

Vesti

Traži se bračni par za put na Mars

Američki multimilioner i prvi svemirski turista u svetu Denis Tito otkrio je detalje o prvoj ljudskoj misiji na crvenu planetu, koju njegova fondacija "Inspiration Mars" planira da izvede za manje od pet godina.

Vesti četvrtak 28.02. 20:07 Komentara: 29

Nova kineska svemirska misija

Sledeća kineska svemirska misija poleteće između juna i avgusta i u orbitu u eksperimentalnom brodu poneti tri kosmonauta, javili su danas državni mediji, što će predstavljati najnoviju etapu ambicioznog plana izgradnje stalne svemirske stanice.

Vesti četvrtak 28.02. 13:52 Komentara: 5
strana 1 od 116 idi na stranu