FR: Omar Si najpopularniji u 2012.

Francuski glumac Omar Si (Sy), zvezda filma "Nedodirljivi" (Untouchables), najpopularnija je osoba u Francuskoj, čime je skinuo s prvog mesta bivšeg tenisera Janika Noaa, koji je bio najpopularniji od 2007. godine, prenosi danas francuski nedeljnik Žurnal di dimanš (Journal du Dimanche).

Život

Izvor: B92

Nedelja, 30.12.2012.

17:54

Default images

Prema anketi, bivši fudbaler Zinedin Zidan je sa 5. pao na osmo mesto, a francuski predsednik Fransoa Oland sa 15. na 45. mesto.

Si (34) bio je ove godine prvi crnac koji je dobio filmsku nagradu Sezar za najbolju mušku ulogu. Film "Nedodirljivi" je do sada pogledalo 48 miliona ljudi.

Janik Noa je sada treći, bivša političaraka Simon Vej je sedma, dok su na ostalim vodećim pozicijama poznati francuski komičari, imitatori i glumci.

Simon Vej i Oland su jedini političari koji su ušli u spisak najpopularnijih. Anketa je sprovedena od 4. do 11. decembra nad 1.4000 ispitanika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: