Dobrodošli na aerodrom "Ozi Ozborn"

Aerodrom u Birmingemu, rodnom gradu frontmena grupe "Blek sabat" (Black Sabbath) Ozija Ozborna mogao bi da dobije ime po ovom muzičaru, prenosi sajt NME.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 30.12.2012.

14:57

Default images

vu ideju je predložio direktor kompanije ''Big Bear Music'' Džim Simpson koji je 1970-tih sarađivao sa bendom ''Black Sabbath'' kada su bili na početku karijere.

''Kada bismo aerodromu dali takvo ime, poručili bismo svetu da smo ponosni na ono što imamo'', rekao je Simpson za lokalne medije.

Filip Parkin iz gradske vlasti rekao je da je predlog primenljiv.

''To je interesantna ideja i otvoren sam za svaki predlog, ali mislim da o tome treba što bolje razmisliti jer je to značajan deo naše infrastrukture'', rekao je Parkin.

''Black Sabbath'' ima velike planove za 2013. godinu - završetak studijskog albuma. Ozborn je ranije ove godine rekao da je za novi album koji bi trebalo da izadje u aprilu napisao 15 pesama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: