- Vesti -

Medvedev: Vanzemaljci su među nama

Ruski premijer Dmitrij Medvedev otkrio je nedavno jednoj TV voditeljki, ne znajući da su uključene kamere, da "vanzemaljci šetaju našom planetom".

Izvor: B92
Podeli

Naime, voditeljka je, nakon televizijske emisije mreže Ostankino, upitala Medvedeva da li zna nešto o vanzemaljcima.

On joj je odgovorio da ne može da joj kaže "koliko njih je među nama, jer to može da izazove paniku". Ipak, našalio se i rekao da više o vanzemaljcima koji žive na Zemlji može da sazna iz filma "Ljudi u crnom".

Medvedev je pričao i o tajnim izveštajima o vanzemaljcima, koji su se najverovatnije nastanili i u Rusiji.

"Reći ću vam prvi i poslednji put. Sa kovčegom u kojem se nalaze šifre za nuklearno oružje, predsednik zemlje dobije i tajni folder. Ovaj folder sadrži informacije o vanzemaljcima koji su posetili našu planetu. Uz to vam daju i izveštaj o potpuno tajnoj specijalnoj službi koja vrši kontrolu nad vanzemaljcima u našoj zemlji. Ta dva dokumenta se dobiju zajedno s nuklearnim šiframa. Kada se završi predsednički mandat, ti dokumenti se predaju sledećem predsedniku", objasnio je ruski premijer.

Video zapis nije objavljen na televiziji, ali je dospeo do interneta, gde je postao hit.

Agencija AP podseća i da je Medvedev, dok je bio predsednik Rusije, od 2008-2012. godine, pokazao izrazit smisao za humor, koji je znatno suptilniji od brutalnih šala aktuelnog predsednika i bivšeg premijera Vladimira Putina.


Vesti

Najlepše obučene žene u 2012.

Godinu za nama obeležili su brojni trijumfi i promašaji na crvenom tepihu. Iako se o haljini Andželine Džoli (Versace) na dodeli Oskara najviše govorilo zbog njene neprirodno izbačene noge, ona se nije našla na listama najlepših kreacija 2012.

Vesti ponedeljak 31.12. 14:03 Komentara: 6

Reklama koja je zabranjena još 1976.

Internet je nepresušni izvor informacija, ali i podsetnik na prošla vremena. Otkada postoji Jutjub možemo da se prisetimo starih reklama u kojima smo uživali kao klinci, ali ponekad se tu nađu i neke koje nismo dosada videli iako na popularnom servisu "čuče" već neko vreme.

Vesti nedelja 30.12. 21:47 Komentara: 31

FR: Omar Si najpopularniji u 2012.

Francuski glumac Omar Si (Sy), zvezda filma "Nedodirljivi" (Untouchables), najpopularnija je osoba u Francuskoj, čime je skinuo s prvog mesta bivšeg tenisera Janika Noaa, koji je bio najpopularniji od 2007. godine, prenosi danas francuski nedeljnik Žurnal di dimanš (Journal du Dimanche).

Vesti nedelja 30.12. 17:54 Komentara: 7
strana 1 od 109 idi na stranu