Žena koja se zove kao sve Bondove dame

Britanka Ema Luiz Hodžis promenila je svoje ime kako bi se zvala kao 14 junakinja filmova o Džejmsu Bondu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 31.10.2012.

13:42

Default images

Kako piše londonski tabloid "San", 28-godišnja šankerica se sada zove Mis Pusi Galor Hani Rajder Soliter Plenti O''Tul Mej Dej Ksenija Onatop Holi Gudhed Tifani Kejs Kisi Suzuki Meri Gudnajt Džinks Džonson Oktopusi Domino Manipeni.

Da ne bi sebi i drugima zadavala muke, mlada Britanka je rekla da će tražiti da je u svakodnevnoj komunikaciji oslovljavaju kratko sa Mis Manipeni.

"Oduvek sam se divila glumicama kao što su Honor Blekmen i Ursula Andres", kazala je ona, dodajući da je pojedina imena u čuvenom serijalu prosto oduševljavaju.

"S obzirom da sam ipak jedna trezvena osoba, odlučila sam da mi glavno ime bude Mis Manipeni, iako ona tehnički nije prava Bond devojka", objasnila je ova zaljubljenica u filmove o tajnom agentu 007.

"Nadam se da će mi to pomoći da nađem svog Džemsa Bonda", dodala je ona.

Ma koliko njeno ime bilo neobično, nije čudnije od imena jednog Britanca kom su dodati svi nazivi filmova o agentu 007.

On se zove “Džejms Dr No From Russia with Love Goldfinger Thunderball You Only Live Twice On Her Majesty’s Secret Service Diamonds Are Forever Live and Let Die The Man With the Golden Gun The Spy Who Loved Me Moonraker For Your Eyes Only Octopussy A View to a Kill The Living Dayligths Licence to Kill Golden Eye Tomorrow Never Dies The World Is Not Enough Die Another Day Casino Royale Bond”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: