Danska: Takmičenje u najmanjem penisu

Neki tvrde da je "sreća u malim stvarima", a to bi upravo mogao biti slučaj i u ovoj čudnoj nagradnoj igri koja se održava u Danskoj.

Život

Izvor: index.hr

Nedelja, 14.10.2012.

19:22

Default images

Erotski portal Singlesex organizovao je takmičenje u kome ne tako ponosni vlasnici najmanjeg penisa postaju ponosni vlasnici novog iPhonea. Drugoplasirani i trećeplasirani osvajaju iPad.

"Ideja je čudna i smešna. Ovo je takmičenje polazi od same srži muškosti. Mnogo je muškaraca koji su nesretni jer veruju da moraju imati ogromni penis, ali nije uobičajeno imati veliki penis", rekao je vlasnik portala, Morten Fabricius i dodao: "Sve mora biti veće, veće i još veće. Neverojatno je koliko su mediji prestrašili ljude da se otvore i pokažu kakvi su stvarno".

Na adresu redakcije pristiglo je već nekoliko fotografija, a trenutno su u fazi proveravanja jesu li fotografije tuđe ili stvarno pripadaju vlasnicima.

Međutim, mnogi tvrde da ovo takmičenje ima i svojih pozitivnih strana: "Prosečna veličina penisa je 14 centimetara, a oni koji su ispod proseka videće da nisu usamljeni. Ovo je odlična prilika da muškarci prihvate ono što imaju", rekla je Džejmi Veksman, predavač na Univerzitetu Widener.

S njom se složila i Sem Filips, bivši model Penthousea koja trenutno vodi poznatu radio emisiju "The Single Life" dodavši da je ovo zanimljivo i ženama s posebnim preferencijama: "Lično preferiram manje penise. Želim da penis udara u moju G-tačku, a ne u cerviks".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: