Hari Poter ekipa – ko je kome slomio srce?

Glumica Ema Votson, poznata po ulozi Hermione u filmskom serijalu „Hari Poter“ otkrila je u jednom televizijskom intervjuu da je duže vreme nesrećno bila zaljubljena u kolegu sa snimanja.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 30.09.2012.

10:24

Default images

Gostujući 29. septembra u emisiji Džonatana Rosa, Votson je otkrila šta se zanimljivo dešavalo iza kamera na snimanju finansijski najuspešnijeg filmskog serijala svih vremena.

„U periodu između desete i dvanaeste godine bila sam užasno zaljubljena u Toma Feltona. Toliko zaljubljena da sam svakog jutra odlazila da radim i odmah proveravala da li će on doći tog dana na snimanje“, priznala je mlada britanska zvezda.

Na komentare voditelja da je to sasvim očekivano jer devojke vole loše momke, kakav je Feltonov lik Drako, glumica je dodala: „Da, volimo loše momke, a i on je bio nekoliko godina stariji i imao je skejt – to me je dokrajčilo.“

Priča ipak nije imala srećan kraj, iako je Felton znao za „naklonost“ svoje koleginice. „O da, on je znao za sve i svima je rekao da na mene gleda kao na mlađu sestru. To mi je zaista slomilo srce“, kazala je ona.

Možda nije imala sreće u ljubavi ali je nakon završetka snimanja glumica imala više „poslovne sreće“ od svojih kolega. Međutim, bilo joj je veoma teško da dokaže svima kako ona nije samo Hermiona.

„Ona je toliko nevina, toliko dobra da svaka suprotnost u odnosu na to izgleda ludo. Recimo, obučem pocepani džins i svi imaju ’skandalozne’ komentare kao što je – Ema Votson nosi pocepane farmerke, šta bi Hermiona rekla na to“, kroz smeh je ispričala glumica.

Votson trenutno promviše novi film “The Perks of Being a Wallflower” koji će se ove jeseni prikazivati u američkim i britanskim bioskopima, kao i na brojnim festivalima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: