Prodaje nevinost kako bi promenila svet

Studentkinja iz Brazila rešila je da na aukciji ponudi svoju nevinost kako bi sakupila novac kojim će sagraditi domove siromašnim porodicama.

Život

Izvor: B92

Petak, 28.09.2012.

13:54

Default images

Katarina Migljiorini sasvim sigurno će uspeti u svojoj namer s obzirom da poslednja ponuda za njenu nevinost iznosi 155.000 dolara. Ona će novac pokloniti nevladinoj organizaciji koja će sagraditi moderne kuće u Santa Katarini.

Pobijajući tvrdnje da je prostitutka, Katarina je izjavila da i dalje veruje u ljubav ali da je videla priliku da napravi pozitivnu promenu u svetu.

Međutim, mlada studentkinja izazvala je brojne kontroverze odlukom da će ceo proces njenog gubljenja nevinost pratiti filmska ekipa iz Australije koja će sve dokumentovati u filmu nazvanom „Traže se device“ (Virgins wanted).

„Ukoliko ovako nešto uradite samo jednom u životu niste prostitutka, kao što vas jedna dobra fotografija automatski ne čini fotografom. Aukcija je samo posao a ja i dalje verujem u ljubav. Međutim, ovo će napraviti veliku promenu u mom kraju“, izjavila je ona.

Katarina će dobiti 20.000 dolara za snimanje dokumentarca i 90 odsto novca dobijenog aukcijom.

Dobitnik njene nevinosti biće testiran na seksualno prenosive bolesti, a ceo događaj desiće se u avionu koji će putovati od Australije do Amerike kako bi bili izbegnuti zakoni koji se tiču prostitucije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: