Okršaj brada i brkova

Posle Olimpijskih igara, Paraolimpijade i Evropskog prvenstva u fudbalu, došao je red na jedno zanimljivo takmičenje - najinteresantnija "frizura" na licu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 26.09.2012.

09:07

Default images

Muškarci iz cele Evrope sjatili su se u Francusku kako bi pokazali da imaju najinteresantniju frizuru na licu. Na takmičenje brada i brkova prijavilo se oko 100 ljudi, a svi su potrošili dosta vremena i truda kako bi privukli pažnju sudija.

U pitanju je Evropsko takmičenje brada i brkova na koje je već stiglo oko stotinak muškaraca spremnih da odmere „rastinje" na licu.

Nadmetanje se održava u istočnoj Francuskoj, a njegovo finale se očekuje veoma nestrpljivo uz veliku posećenost.

Pred sudijama je težak posao - od 100 brada i brkova treba izabrati one najinteresantnije, a konkurencija je zaista oštra.

Neki od takmičara su odlučili da upotpune izgled odgovarajućim kostimima, a svi su potrošili dosta vremena kako bi doterali frizure na licu.

Puštanje brade ili "beardig" je postao pravi sport poslednjih godina, jedan od takvih sportista je i Džegri Mastaš (25) koji svoje brkove neguje i pušta od svoje 15. godine. "To je definitivno sport, kao izbor za lepoticu ali kod muškaraca. Iskreno, to je i odličan način da se nasmejete sebi"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: