Travolta: Zakon da štiti zvezde

Poznati glumac Džon Travolta rekao je da bi Zakon o privatnosti trebalo da štiti poznate ličnosti od takve vrste izloženosti kakvu je pretrpela supruga britanskog princa Vilijama, Kejt Midlton.

Život

Izvor: Tanjug

Petak, 21.09.2012.

15:08

Default images

Tabloidi su objavili toples fotografije vojvotkinje od Kembridža, snimljene tokom privatnog odmora, podseća AP.

Travolta, koji se i sam suočavao sa medijima koji su nadzirali njegov privatni život, rekao je BBC-u da je biti poznat najteže danas.

"Postoji pravo na privatnost, svejedno da li si poznat ili ne, i smatram da nije u redu da bilo ko bude na takav način napadan i da mora da postoji zakon", istakao je Travolta.

Travolta igra korumpiranog policajca u filmu "Savages" Olivera Stouna, koji danas počinje da se prikazuje u Velikoj Britaniji.

To je njegov prvi film od 2010, ali je njegovo ime nedavno bilo u svim tabloidima zbog navodne tužbe da je seksualno zlostavljao dvojicu masera.

Travolta, jedno od najpoznatijih lica Holivuda još od uloge u "Groznici subotnje večeri" 1977. godine, malo je falilo da se povuče iz glume nakon smrti svog 16-godišnjeg sina Džeta 2009.

On je rekao da je nakon smrti sina razmišljao da se povuče, ali da je nakon tri godine uz veliku podršku Sajentološke crkve, porodice i obožavaoca, odlučio da je u redu da se vrati svom poslu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: