Da li biste želeli ovakav krevet?

Dizajneri američke firme Furnitureland South napravili su neobični "akva-krevet". Iako biste pomislili da je u pitanju vodeni krevet, istina je da se voda nalazi oko uzglavlja a ne pod vama.

Život

Izvor: B92

Utorak, 18.09.2012.

09:05

Default images

Spavaća soba je najvažniji deo našeg životnog prostora a krevet sam centar i sinonim za odmor. Zbog toga je važno da nam u njemu bude prijatno i da odgovara našim potrebama.

Ručno pravljeni "akva-krevet" košta oko 8.000 funti a uzglavlje okružuje gigantski akvarijum koji teži 2.500 litara i ima na stotine ribica.

Svetlo je "instalirano" u akvarijum i, naravno, po potrebi može da se isključuje.

Trećinu života provedemo u snu i krevetu. Ovaj komad nameštaja povećava šanse da se to vreme produži.

Neki od komentara jesu da su ivice oštre, da postoji mogućnost da se naglim ustajanjem povredite ili da akvarijum pukne iznad vaše glave, ali se svi slažu da je ideja više nego dobra.

Kako se vama čini "akva-krevet" i da li ga vidite kao deo svog životnog prostora?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: