- Vesti -

Kraljevski toples videće i Italijani?

Uprkos tome što su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža pokrenuli pravni postupak protiv francuskog magazina “Closer” za “groteskno i potpuno neopravdano” zadiranje u privatnost, italijanski magazin “Chi” namerava da u ponedeljak objavi fotografije britanske princeze u toplesu.

Izvor: Tanjug
Podeli

Magazin koji se bavi tračevima o poznatima, kako se veruje planira da objavi na 26 stranica foto specijal intimnih trenutaka princa Vilijama i Kejt tokom njihovog odmora na jugu Francuske, prenosi BBC.

“Ova tema zaslužuje pažnju, jer na prirodan način pikazuje svakodnevni život jednog veoma poznatog, mladog i modernog para koji se voli”, rekao je urednik Alfonso Sinjorini.

Oba magazina izdaje medijska grupa “Mondadori”, koju poseduje nekadašnji premijer Italije Silvio Berluskoni.

Fotografije je objavio čak i irski Daily Star, a njegov glavni urednik kaže da se slike nisu našle u izdanjima za Severnu Irsku i Britaniju.

Portparol britanske kraljevske porodice izjavio je agenciji AFP da još nikakva odluka nije doneta zbog navoda italijanskog magazina.

Britansko izdanje magazina “Closer” distanciralo se od odluke koju je donelo francusko izdanje tog magazina.

Princ Vilijam i njegova supruga Ketrin pokrenuli su pravni postupak u petak protiv francuskog magazina nakon što su objavljene fotografije vojvotkinje u toplesu. Vilijam (30) i Ketrin (30) su tužili “Kloser” zbog zadiranja u privatnost putem fotografija.

Urednica tog magazina Lorens Pio rekla je za britanski “Sun” da magazin poseduje još fotografija koje nisu i neće ući u štampu.

Objavljene fotografije su počele da evociraju uspomene na novinska uznemiravanja Vilijamove pokojne majke Dijane, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći 1997. godine bežeći u Parizu od paparaca.

Mnogi britanski listovi su uporedili ove dve žene.

“Neću dozvoliti da Kejt pati kao moja majka”, glasi naslov tabloida “Daily Mirror”-a.

Iz kraljevske palate je saopšteno da su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža “ostali fokusirani” na njihovu turneju po Singapuru, Maleziji, Solomonskim ostrvima i malom pacifičkom ostrvu Tuvalu.

Turneja je organizovana u čast obeležavanja 60 godina od kada je kraljica Elizabeta Druga na tronu.

Vesti

strana 1 od 3652 idi na stranu