Kejt Midlton uhvaćena u toplesu

Britanski princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton razbesneli su se kada su čuli da je jedan francuski magazin objavio fotografije vojvotkinje od Kembridža u toplesu i odlučili da ga tuže.

.

Život

Izvor: B92

Petak, 14.09.2012.

12:02

Default images

Kako je rekao izvor blizak kraljevskoj porodici, objavljivanje tih fotografija moglo bi da "baci senku" na aktuelnu turneju mladog para po Aziji.

Francuski magazin "Closer" saopštio je da poslednje izdanje časopisa sadrži "fotografije koje svet jedva čeka da vidi - vojvotkinja od Kembridža u toplesu na terasi za goste tokom njihovog odmora".

Fotografije su se našle na naslovnoj strani magazina, a naslov glasi "Kejt i Vilijam - veoma vreli odmor u Provansi". Ipak, ne može se reći da li su verodostojne, budući da su zamućene. Par je odsedao u Provansi u zamku koji je u vlasništvu lorda Lilija, nećaka kraljice Elizabete.

Vest je odjeknula u britanskim medijima, manje od mesec dana posle objavljivanja fotografija nagog princa Harija.

"Taj incident vratiće sat unazad 15 godina", rekao je kraljevski izvor koji putuje sa parom po Maleziji, misleći na intenzivnu medijsku pažnju koja je bila usmerena na Vilijamovu pokojnu majku Dajanu.

U saopštenju koje su objavili predstavnici za odnose s javnošću mladog para stoji:

“Njihova Kraljevska veličanstva veoma su tužna zbog toga što je fotograf narušio njihovu privatnost na tako groteskan i potpuno neopravdan način.

Incident podseća na najgore slučajeve novinarskih i napada paparaca na Dajanu, princezu od Velsa, što situaciju vojvodi i vojvotkinji čini još neprijatnijom".

Iako Francuska ima možda i najstrože zakone na svetu po pitanju privatnosti, ovaj magazin koji je u državnom vlasništvu odlučio je da objavi ove fotografije.

Lorens Pio, urednik francuskog magazina “Closer” kaže da će se princ Hari osećati “manje usamljenim” kada se list nađe u prodaji, a slike obiđu svet.

Mladi britanski kraljevski par obilazi svet tokom 2012. godine kao deo proslave kojom se obeležava 60 godina kraljice Elizabete druge na tronu. Oni su trenutno na devetodnevnom putovanju koje je počelo u Singapuru, zatim su otišli u Maleziju i tokom vikenda će posetiti Solomonska ostrva i kasnije Tuvalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: