Otkriveni uslovi Toma Kruza za novu ženu

Nakon raskida sa Penelopi Kruz i razvoda od Nikol Kidmen, Tom Kruz nije uspeo da nagovori lepe i poznate glumice, poput Sofije Vergare i Skarlet Johanson, da prihvate sajentologiju pa je audiciju za suprugu morala da organizuje Crkva. Tomovi uslovi u vezi sa novom ženom bili su da ima dugu tamnu kosu, maslinasti ten i da bude glumica.

Život

Izvor: B92

Petak, 07.09.2012.

09:47

Default images

Kruz je već požurio da demantuje tvrdnje da su visoki predstavnici sajentološke crkve bili zaduženi da mu pronađu suprugu. Međutim, nakon otkrića magazine “Vanity Fair” stižu nove optužbe da su desetine žena bile na audicijama za njegovu ženu nakon razvoda od Nikol Kidmen, piše Daily Mail.

Magazin navodi relativno nepoznatu glumicu i članicu Crkve Jolandu Perkoraro koja je navodno bila prilično uspešna kandidatkinja pa je čak izlazila s holivudskom megazvezdom.

“Crkva je testirala nekoliko desetina žena nakon njegovog razvoda”, rekao je izvor za Radar Online.

“Tom je imao vrlo specifične zahteve kad je reč o tipu žene za koju bi mogao da bude zainteresovan, uključujući dugu tamnu kosu, maslinasti ten, a bilo je poželjno da bude glumica i naravno članica sajentološke crkve”.

Dalje se navodi da je nakon dugotrajnog procesa bila odabrana 27-godišnja glumica.

“Crkva je dogovorila susret Toma Kruza sa Jolandom Pekoraro i oni su se potom viđali tokom leta 2004. godine, nakon što je on prekinuo sa Penelopi Kruz. Odnos sa Jolandom trajao je nekoliko meseci, ali je Kruzu ona dosadila pošto je želeo da bude sa glumicom koja je popularna”.

U magazinu se pominje i navodna uloga sajentologa da okrenu Tomovu decu Belu i Konora protiv njihove majke i njegove bivše žene Nikol Kidmen.

Da il Tom Kruz uopšte stari?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: