Patinson ni reči o Kristen Stjuart

Mediji su pomno pratili prvi javni nastup Roberta Patinsona posle vesti da ga je Kristen Stjuart prevarila sa rediteljem filma "Snežana i lovac", ali glumac nije pomenuo njeno ime niti potvrdio/demantovao da su i dalje u vezi.

Život

Izvor: B92

Utorak, 14.08.2012.

09:57

Default images

Prati ga glas da je „kralj ležernosti” ali Robert Patinson je neugodnim smehom izbegavao škakljiva pitanja u prvom intervjuu nakon navodnog raskida sa Kristen Stjuart.

Patinson je gostovao kod Džona Stjuarta u emisji „The Daily Show”, povodom američke premijere filma „Cosmopolis”, ali je voditelj uspeo da provuče i poneku insinuaciju na skandal koji potresa Robertov privatni život.

„Pa, kako si u poslednje vreme, šta smeraš?”, započeo je Stjuart intervju, na šta je Patinson odgovorio, naizgled zatečen pitanjem: „Mislio sam da smo se pripremali za ovo. Imao sam čak i spremnu šalu! Sad je sve besmisleno”.

Onda je Džon izneo po kutiju sladoleda, imitirajući ženski način utapanja tuge, i rekao, „Mi smo samo par momaka koji ćaskaju”.

Dok je Robert pokušavao da se izbori sa istopljenim sladoledom, Džon je bezazleno „provukao” pitanje, „Brinem se za tebe. Da li si dobro?”, što je glumac dočekao rečima:

„Možda ću zvučati kao idiot ali moj najveći problem je što sam škrt i nemam PR-a tako da moram sam da se nosim sa svim neprijatnim intervjuima. Glumci obično traže da im se pitanja dostave unapred. Moraću da unajmim predstavnika za štampu”.

Iako je tokom celog razgovora Stjuart očajnički pokuašavo da dobije barem jednu reč ili ekskluzivnu izjavu, Robert je zadržao „pokersku facu” i nije otkrio ništa o statusu svoje veze sa Kristen.

 


rptdswjs81312 by officialspunkransom

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: