Gde se pije najbolje pivo u Nemačkoj

Pivnica "Makslrajn" (Maxlrain) u Bavarskoj proglašena je za najbolju pivnicu u Nemačkoj za 2012. godinu.

Život

Izvor: Izvor: dw.de

Petak, 03.08.2012.

10:05

Default images

Ovu titulu Makslrajn nije osvojio bez razloga. Brojni posetioci oduševljeni su izuzetnim ukusom piva koje se ovde nudi. Vrhunsko pivo proizvodi se u složenom procesu proizvodnje i bez dodavanja enzima.

"Schlossbrauerei Maxlrain" se nalazi u jednoj od najlepših oblasti gornje Bavarije, blizu grada Rozehajm i 60 kilometara južno od Minhena. Pivara je centar živopisnog sela u kome se nalazi još samo nekoliko kuća i jedan od najatraktivnijih terena za golf na svetu "Castle Maxlrain", koji je tačno preko puta pivare.

Neke od vrsta "Makslrajner" piva koje možete da probate su: Schloss Gold, Maxlrainer Hell, Leo Weisse, Aibl. Schwarzbier, Bayerisches Pils, Zwickl Max, Schloss Trunk, Schloss Weisse, Ernte Hell (leicht), Ernte Weisse (leicht)...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: