Kristen Stjuart prevarila Patinsona?

Obožavatelji „Sumraka” širom sveta biće očajni. Kristen Stjuart je, navodno, prevarila svog dečka Roberta Patinsona sa rediteljem „Snežane i lovca” Rupertom Sandersom, oženjenog oca dvoje dece.

Život

Izvor: B92

Sreda, 25.07.2012.

16:19

Default images

O ovome su izvestili nedeljnici „US Weekly” i „People”, pozivajući se na fotografa koji je 17. jula uhvatio 22-godišnju glumicu i 41-godišnjeg reditelja tokom „maratonskog ljubakanja” pošto njih dvoje „nisu mogli da se zasite jedno drugog”, kako je objasnio.

Slika će se pojaviti u novom broju „US Weekly”-ja u petak (27. 7).
Rupert Sanders i Kristen Stjuart na premijeri filma 'Snežana i lovac'
Skoro odmah nakon ovog skandala Stjuartova se, navodno, predomislila i oseća se očajno. „Kristen je skrhana”, kazao je izvor blizak glumici za „People” magazin, koji je prvi izašao u javnost sa pričom.

„Bila je to greška i potpuno pomračenje uma. Ona nije imala nikakvu aferu sa Rupertom. Bio je to trenutak dekoncentrisanosti koji nije trebalo da se desi. Nije htela nikog da povredi. Ona je dobra osoba koja je napravila loš izbor”.

Stjuartova i Patinson (26) se zabavljaju od upoznavanja na snimanju prvog dela „Sumraka” 2008. U to vreme ona je bila u dugoj vezi sa kolegom Majklom Angaranom koji je navodno bio slomljen kad ga je ostavila zbog Patinsona.

Iako su i Kristen i Robert uporno ćutali o svojoj vezi, ona je u junskom izdanju magazina „Elle” konačno izjavila da je Patinson njen „j...ni dečko”.

Ne zna se da li je Patinson bio upoznat sa glumičinim „izletom”. Oboje su delovali srećno na dodeli Teen Choice nagrada 21. jula.

Poslednji deo „Sumrak” serijala biće premijerno prikazan 16. novembra. Da li će „zlatni par” tada i dalje biti zajedno?

Predstavnici za štampu Stjuartove i Sandersa, koji je u braku sa glumicom/manekenom Liberti Ros, nisu imali komentar za medije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: